Your Story, Your bubble, Your dream.
Your Story, Your bubble, Your dream.

Always remember that true beauty begins
from the heart...

Charity

Treaclemoon ondersteunt BulliesOut

Sinds 2006 helpt BulliesOut, met hulp van de supporters, om een positief verschil te maken in het leven van duizenden kinderen en jongeren die getroffen zijn door pesten.

 

Wij zijn van mening dat het leren de basis is voor het leven en kan helpen het vertrouwen en gevoel van eigenwaarde te verhogen en daarnaast voor het motiveren van jongeren om hun ambities te bereiken. We kunnen hun emotionele gezondheid en welzijn verbeteren door ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren begrijpen wat pesten betekent en uitgerust zijn met vaardigheden, zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde om pestincidenten te melden.

- Meer dan 7500 kinderen en jongeren hebben deelgenomen aan de innovatieve, interactieve en creatieve workshops.
- 900 jongeren zijn opgeleid tot Peer Mentors
- Meer dan 750 professionals hebben deelgenomen aan de bewustzijn trainingen.

 

Pesten wordt vaak over gesproken, maar kan ook verkeerd begrepen worden. Het ontwikkelen van een vollediger bewustzijn van hoe pesten kan manifesteren, hoe het kan worden voorkomen en hoe het moet worden aangepakt zal helpen bij zowel slachtoffers als pesters om hen los te maken van deze 'pest-cyclus'.

BulliesOut

BulliesOut helpt om een positief verschil te maken in het leven van duizenden kinderen en jongeren die getroffen zijn door pesten. Lees meer...

My coconut island

Over Treaclemoon

Treaclemoon is simpelweg "yummy"... Wat kunnen we anders zeggen... Heerlijke geuren, prachtige formules. Lees meer...