Your Story, Your bubble, Your dream.
Your Story, Your bubble, Your dream.

Always remember that true beauty begins
from the heart...

Disclaimer

Deze disclaimer is voor het laatst aangepast op 11 april 2014.

Treaclemoon.nl wordt geexploiteert door Trade-Sense. Trade-Sense verleent jou hierbij toegang tot deze website maar alleen op de manier zoals bedoeld, dus niet geautomatiseerd.

 

Beperkte aansprakelijkheid

We doen ons best om de website bij te houden. Toch is het mogelijk dat de inhoud wel eens onvolledig of niet juist is. Mocht je iets tegenkomen waarvan je denkt dat het anders moet neem dan uiteraard contact met ons op.

Alles wat we je aanbieden op TreacleMoon.nl is zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TreacleMoon.nl.

De informatie op TreacleMoon.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. In het bijzonder zijn alle prijzen op TreacleMoon.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten ervaren we geen aansprakelijkheid . Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

De inhoud van TreacleMoon.nl wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. TreacleMoon.nl doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

We plaatsen wel eens een linkje naar een andere website waarvan wij vinden dat die nuttig is. We doen dit zorgvuldig maar zijn niet aansprakelijk voor websites of diensten van derden.

 

Auteursrechten
We steken veel tijd in deze website en vinden het jammer als jij zomaar wat van ons kopiëert. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Treacle Moon en haar licentiegevers. Heb je iets nodig neem dan even contact met ons op.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Treacle Moon, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van treaclemoon.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Twijfel je over wat wel of niet mag, wil je graag wat van ons overnemen of zelfs samenwerken dan kun je natuurlijk altijd even mailen.

 

Wijzigingen

Deze disclaimer kan wel eens wijzigen. Wijzigingen zullen we dan uiteraard met jou delen op deze pagina. Bovenaan de pagina vindt je de datum waarop de disclaimer voor het laatst is aangepast.

BulliesOut

BulliesOut helpt om een positief verschil te maken in het leven van duizenden kinderen en jongeren die getroffen zijn door pesten. Lees meer...

My coconut island

Over Treaclemoon

Treaclemoon is simpelweg "yummy"... Wat kunnen we anders zeggen... Heerlijke geuren, prachtige formules. Lees meer...