Your Story, Your bubble, Your dream.
Your Story, Your bubble, Your dream.

Always remember that true beauty begins
from the heart...

Over Treacle Moon

Treaclemoon is simpelweg “yummy”… Wat kunnen we anders zeggen… Heerlijke geuren, prachtige formules die je huid zijdezacht doen aanvoelen en dat allemaal in aantrekkelijke verpakkingen die je met trots in je badkamer kunt zetten. We laten je graag kennismaken met twee belangrijke personen die verantwoordelijk zijn voor dit succesverhaal… Charles Henry Nelson, de tuinkabouter die we raadplegen voor advies op het gebied van creatie en design… zijn lila en geel gebreide sokken zijn apart, maar noodzakelijk… én Matilda Fizzbucket, onze bruisende chemicus met een kat met turquoise snorharen.. En dan zijn er nog Sarah, Dunc, Penny en Clare, die achter de schermen alle andere dingen doen. 

Dierproefbeleid

Wij hebben onze producten nog nooit getest op dieren en zullen dit ook in de toekomst nooit doen. Onze formules bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn geschikt voor vegetariërs. 

Wie wij Zijn?

Treaclemoon is één van de merken van een leuk bedrijf genaamd Blue Orange. Het team is vrij klein, maar de ervaring die zij bezit op het gebied van schoonheid is juist enorm… We hebben merken gecreëerd en verder ontwikkeld, zoals The Sanctuary, Nicky Clarke, Umberto Giannini, Elle Macpherson en Normandie, dus dat moet je het vertrouwen geven dat we onze gekke chemicus echt niet zomaar wat ingrediënten laten mixen in haar tuinhuisje.

Your story, Your bubble, Your dream.

BulliesOut

BulliesOut helpt om een positief verschil te maken in het leven van duizenden kinderen en jongeren die getroffen zijn door pesten. Lees meer...

My coconut island

Over Treaclemoon

Treaclemoon is simpelweg "yummy"... Wat kunnen we anders zeggen... Heerlijke geuren, prachtige formules. Lees meer...