Wij denken aan
onze planeet!

Onze planeet is kostbaar

We zijn er voor elkaar en onze planeet. Wij geven om onze planeet. Ons enthousiasme draagt bij aan het intensief verkleinen van onze voetafdruk. Dagelijks spannen wij ons in om onze planeet ook voor toekomstige generaties leefbaar te houden. Onze pret stoppen we niet alleen in fabelachtige geuren maar we kijken ook kritisch naar onze ingrediënten en materialen.

Vegan & Cruelty free

Wij maken onze producten zonder ingrediënten en/of hulpstoffen van dierlijke oorsprong. Uit liefde voor de dierenwereld en met veel sympathie voor de veganistische levensstijl. Ook worden onze producten niet getest op dieren.

De ingrediënten bestaan uit natuurlijke extracten. Goed voor je huid en geeft net dat beetje extra om van te genieten.

Prevented Ocean Plastic

Plastic is inmiddels zo’n beetje iedereen zijn probleem. Van de mensen die het maken, de mensen die het verkopen, de mensen die het gebruiken, de mensen die het weggooien, verzamelen of er alternatieve voor vinden. En vooral voor de dieren die ervan eten en/of erin verstrikt raken. Wij willen ook ons steentje bijdragen; niet wegkijken voor dit probleem maar een oplossing bieden.

Maak kennis met onze nieuwe flessen!

We hebben gewerkt aan andere manieren om onze fles milieuvriendelijker te maken. Plastic afval in de oceaan is verschrikkelijk en we zijn erachter gekomen dat het niet mogelijk is om plastic uit de oceanen te recyclen (te vervuild). Daarom moesten we buiten de gebaande paden denken. Samen met ons slimme team, kronkelige gedachten en avontuurlijke interesses vonden we een team in Zuidoost-Azië dat het plastic afval tegenhoudt voordat het de oceaan bereikt en een groot probleem vormt. Dit noemen we Prevented Ocean Plastic. En zie het resultaat, dit plastic wordt nu gebruikt in 100% van onze beroemde flessen. Al onze flessen zijn gemaakt van plastic dat gered is van kustlijnen en rivierbedingen en op een verantwoorde wijze verwerkt is tot een nieuw product.

Naast dat de flessen gemaakt zijn van 100% gerecycled materiaal zijn ze ook nog eens 100% recyclebaar. Om deze cyclus in stand te houden is het ook aan jou! Recycle goed. Wij houden ervan én van onze natuur. Samen kunnen we ze beschermen.