Wie zijn wij?

Alles is beter met een glimlach op je gezicht. Bij het open maken van onze producten komen fabelachtige geuren je direct tegemoet. Onze producten schitteren van avontuur, hebben een zonnig karakter en maken gelukkige herinneringen. We zijn altijd in voor een praatje, brengen een goed humeur mee en hebben een heldere persoonlijkheid.

Treaclemoon is in 2007 voor het eerste geïntroduceerd in Engeland. Een bevlogen en creatief team dat gelooft in een nieuw avontuur. Treaclemoon maakt voor het eerst kennis met Nederland in 2013.

Een klein en zeer gemotiveerd team werkt met veel passie en enthousiasme samen. Ervaren handen, knotsgekke creatieveling en enthousiaste hoogvliegers geven Treaclemoon zijn avontuurlijk identiteit.

Het enthousiasme heeft zich de afgelopen jaren ook uitgebreid. We kijken goed om ons heen, we willen goed zijn voor jouw maar ook voor je omgeving. Treaclemoon is er voor iedereen, nu en in de toekomst. We nemen onze verantwoordelijkheid en staan in de voorhoede van veranderingen.

Lees hier meer over onze missie!